7 ting som du skal huske at have med, hvis du har en stand på et loppemarked

Så er det på søndag, at jeg sælger ud på det her marked i forbindelse med SPOT festivalen og I kan tro, at jeg ser frem til det. Det hele bliver solgt til SPOT priser (ja, den er stadig sjov) og jeg regner ikke med at tage noget med hjem igen, så jeg håber at I vil kigge forbi! Der er også gratis entre, prøverum, madmarked, det hele, så der er nærmest ikke nogen undskyldning for ikke at komme. Jeg håber, i hvert fald at vi ses!

 

Nu har jeg efterhånden solgt en del ud til de her markeder og der er altså nogen ting, som går igen og som man bare skal have med, hvis man har en stand. Se med lige her!

 

Læs også: Det sejeste (tøj) marked vender tilbage under SPOT festivalen – skal du med?

En lille stak papir og en stor tusch

Det her er nærmest det vigtigste på denne liste, udover det, som du har tænkt dig at sælge. Det her skal du nemlig bruge til at skrive priser på, på siden af en rodebunke f.eks, eller til at opgive dit telefonnummer til mobilbetaling på, så du ikke hele tiden skal sige det til køberen. Inden markedet lukker, så plejer jeg også at sætte de fleste ting ned, og der kommer man altså langt med et godt skilt og gode priser.

 

Tape

Til at hænge de flotte skilte op, I ved.

 

Snacks

Når man står hele dagen, så skal der snacks til. I forbindelse med weekendens marked, er der også et stort madmarked, så jeg er ikke så bekymret for frokost, men der er altså ikke noget bedre end at stå og snacke lidt. Do not underestimate this point.

 

Poser til købere

Det er bare god service, at have noget med, som købere kan bruge til at bære deres nye sager i. På søndag, sørger selve markedet for poser til alle standene og det er simpelthen så god stil – og det er nemlig langt fra alle markeder, som gør det. Husk at undersøge det inden!

 

Evt. spejle

Hvis du sælger tøj, er det en god ide at tage et stort spejl med. Det øger muligheden for et salg, men kan man også komme langt ved at tage et par billeder af køberen med sin telefon.

 

Oplader til telefonen

Vigtigt, vigtigt, vigtigt for hvordan skal dine købere ellers betale med telefonen? Det er jo så dejligt, at der ikke rigtigt er nogen, som bruger kontanter længere, men det betyder også at man kan huske at have godt med strøm på sin telefon. Hvis man har en halvdårlig Iphone ligesom jeg selv har, så kan man evt. tage sin computer med og bruge den som en back-up oplader, i tilfælde af at der ikke er noget strømstik i nærheden.

 

Fnugrulle

Hvis du sælger tøj, så der det vigtigt at det ser så præsentabelt ud som muligt.

 

Vi ses på søndag, klokken 10!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Kan det passe det er d. 7 maj markedet er? :) Bliver lidt forvirret over, at der i dit andet indlæg står 5 maj, eller er det to forskellige ting?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.