1tskfivespice pulver(kan udelades men anbefaler det STÆRKT)
½tsksesamolie
1sojasauce
1æg(mellemstørrelse)
salt og peber
Tilberedelse
Tø wonton dejen op på køkkenbordet.
Bland oksekød, forårsløg, ingefær, fivespice pulver, sesamolie, sojasauce, æg og lidt salt og peber i en skål. Massen skal nærmest være 'fluffy' så det skal blandes godt og længe. Stil til side.
Tag en skive dej i håndfladen og kom en lille tsk kød i midten. Fold dem. Her er en god video med en masse forskellige måder du kan folde.
Kom de færdige wontons på en tallerken eller plade, som er dækket med bagepapir og evt. et tyndt lag majsstivelse. De kan godt blive ret klæbrige, hvis de står længe.
Kom en gryde i kog. Kom en håndfuld wontons i det kogende vand. De skal bare have et par minutter - og når de flyder op til overfladen, så er de faktisk færdige. Brug en si ske til at tage dem op, hvis du har sådan en.
Kom en lille smule kogevand i din serveringsskål, så de ikke hænger sammen og server med det samme. De kan spises som de er, men vi spiser dem med chili olie og ris.