Bland æggehvide og majsstivelse godt sammen i en skål. Når æggeblandingen er luftig (brug gerne et piskeris) og blandet godt sammen tilføjes soja, shaoxing og til sidst kyllingen. Mariner i 15 minutter, mindst.
The fried chicken
Kom olie i en lille pande eller lille gryde. Kyllingen skal kunne dækkes af ca. 2-3 cm olie når du kommer kyllingen i. Varm op til medium/højt. Har du termometer kan du gå efter 175-180 grader. Kom evt. et hjørne af kyllingen i olien og hvis det syder rundt om stykket, så kan det tyde på, at du er klar til at friturestege.
Tag et stykke kylling ud af marinaden og ryst stykket let, så overskydende marinade ryger af. Kom et par stykker kylling i olien ad gangen og steg i 4-5 minutter alt efter str. på kylling og temperatur. Stykkerne skal være gyldne.
Kom de færdige stykker kylling på et par stykker køkkenrulle, så overskydende fedt bliver suget væk. Drys med havsalt.
Gentag indtil alle stykkerne er stegt og server med ris og koriander.