Beklæd en form med bagepapir. Smelt smørret i en lille gryde.
Smelt smørret i en gryde. Kom digestive kiks i en foodprocessor indtil de er knuste (eller ødelæg dem i en pose, hvis du ikke har en foodprocessor).
Hæld kiksekrummerne op i det smeltede smør, rør det godt sammen og fordel det i form. Brug evt. fingrene så det bliver fast.
Bland nu flødeost, æg og 100 gram sukker samt 1 1/2 tsk vaniljesukker i foodprocessoren (eller rørt godt sammen i en skål) og blend til cremen er helt glat. Massen hældes ud over kiksebunden og bages i ovnen. Det tager ca. 20 min ved 180 grader.
Tag den ud af ovnen og lad den køle lidt af. Bland cremefraichen med det sidste sukker og vaniljesukker og hæld det udover kagen.
Stil kagen tilbage i ovnen og bag den ca. 10 min eller indtil øverste lag er nogenlunde fast og ikke “blævrer” når du ryster formen.
Herefter afkøles kagen og sættes i køleskab mindst 6 timer inden servering. Pynt når den er kold og husk den gode kaffe!