Go Back
+ servings

Julesalat med pære og valnødder

0 fra 0 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse10 min
Tilberedelse5 min

Ingredienser

  • 1 stk rød radicchio (i blade)
  • 1 stk pære (i skiver)
  • 1 håndfuld pecorino (i skiver)
  • 1 håndfuld valnødder

Vinaigrette

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk rødvinseddike
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber

Tilberedelse

  • Anret salaten på et smukt fad.
  • Rør marinade sammen og smag til med salt og peber.
  • Hæld noget af marinaden over salaten.
  • Lifehack. Du kan komme valnødderne i sukkerblandingen som du brugte til tranebær - og tørre dem ligeså. Så har du søde valnødder i stedet for almindelige.