Go Back
+ servings

Osteanretning med kandiserede tranebær

0 fra 0 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse15 min

Ingredienser

Ostebord

  • 1 stk Smøreost (En smøre ost, eks. den med valnød skal på bordet)
  • 1 stk God, stor brie (Det er ikke alle, som kan lide stærke oste, så en god brie er vigtig)
  • 1 stk Skarp Pecorino (En skarp pecorino kan de fleste lide)
  • 1 stk En spændende ost ((lol, ligesom den brune, som ingen kender, er et godt samtaleemne))
  • 1 stk Thyborøn rav ost, f.eks. (Fyldig men mild ost. Den var bare god og flot - og fylder godt ud på et ostebord.)

Kandiserede tranebær

  • 1 håndfuld tranebær
  • 1 dl vand
  • 2 dl sukker

Tilberedelse

  • Anret oste på et fad.
  • Varm vand og sukker i en lille gryde. Sluk for blusset når sukkeret er opløst.
  • Kom tranebær med i sukkervandet og si dem ud igen når de er blevet glaserede.
  • Kom dem på noget bagepapir og lad dem køle fuldstændigt.
  • Rul dem i sukker efter en time. Server oven på ostene sammen med en kvist rosmarin. Eller snack på dem hele aftenen.