Andepaté med fancy bacon og rødvinsmarmelade med rødløg
Ingen stemmer endnu
Antal: 4personer
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse30 minuttermin
Ingredienser
Rødvinsmarmelade med rødløg
25gsmør
500grødløg(skåret i skiver)
1spskbrun farin
2,5dlrødvin
2spskrødvinseddike
salt og peber
Fancy bacon
1pakkebacon i skiver
2stkrosmarinkviste
1stkrødløg
Andepaté
Tilberedelse
Rødvinsmarmelade med rødløg
Smelt smørret i en pande og tilføj løg og sukkeret. Rør rundt, på mellemvarme, indtil løget er blødt og karamelliseret. Det skal ikke gå for hurtigt og burde tage omkring 10-15 minutter.
Kom vin og eddike i panden og lad det hele stege videre, indtil væden er reduceret. Rør godt rundt. Dette tager også omkring 15 minutter. Smag til med salt og peber.
Kan serveres varmt eller koldt
Fancy bacon
Skær bacon i små skiver.
Steg bacon på en varm pande indtil det er sprødt men ikke alt for sprødt.
Når bacon er begyndt at tage farve tilføjes rosmarin og løg. Lad det stege sammen indtil løget er blødt og begyndt at karamellisere.
Stil til side.
Til sidst
Tænd oven på 180 grader
Inden servering, så kommer du andepaté i et ildfast fast og kommer bacon og Rødvinsmarmelade med rødløg over. Du behøver ikke bruge det hele, da overskydende bacon og marmelade, kan serveres ved bordet.