1- 2 småagurker(skåret i tykke skiver, bruger du almindelig agurker, så læs med nederst)
1tsksalt
2spskrisvineddike
2spskmirin
½spskhonning
1tsksesamolie
1tskchiliolie(alle er forskellige så prøv dig frem)
2spsksambal oelek
1fedhvidløg(i tynde skiver)
Noter
*Skal spises koldt! *Nogle elsker sesamolie, andre hader det. Jeg kan synes hurtigt at smagen bliver overdøvende, så prøv dig frem med din egen olie. Alle er forskellige.
Tilberedelse
Kom agurkerne i en skål sammen med saltet og lad det hygge sig i omkring 20 minutter.
Imens de står og hygger sig, blander du de resterende ingredienser i en mellemstor skål.
Vask hurtigt saltet af agurkerne og dub dem tørre med en køkkenrulle. Pres dem en lille smule, uden at ødelægge dem, så du får så meget vand ud, som muligt.
Kom de tørrede agurker i skålen med marinaden og bland det hele godt sammen.
Dæk skålen og dem hygge sig i køleskabet i mindst en time, inden servering.