Opskrift med østerssauce (med meatballs og brune champignon)
4,67 fra 3 stemmer
Antal: 2personer
Forberedelse20 minuttermin
Tilberedelse20 minuttermin
Ingredienser
1håndfuldbrune champignon(i tykke skiver)
1håndfuldshiitake svampe(i tykke skiver)
400goksekød(hakket)
1almløg(i små tern)
1almløg(i skiver)
2spskpanko rasp
1spskolie(smagsneutral)
1almgulerod(i skiver eller blomster)
Salt og peber
Forårsløg og ris
Sauce
2dlvand
2spskøsterssauce
1spsksoja
1tsksesamolie
1tskchiliolie
1tskmajsstivelse
Noter
*Husk at fjerne den hårde del af roden af shiitake svampene
Køkkenudstyr
Wok
Tilberedelse
Bland oksekød, panko rasp, salt og peber i en skål. Bland godt sammen og form til mundrette kødboller.
Kom olie på din pande eller wok. Steg dem i omkring 2-3 minutter, på hver side.
Tag dem på panden og tilføj alle svampene. Steg dem i yderligere et par minutter.
Bland vand, østerssauce, soja, sesamolie, chiliolie og majsstivelse i en skål.
Når svampene er færdige kommer du kødbollerne tilbage i panden og tilføjer østerssauce blandingen. Varm op og tilføj evt. en smule vand, hvis saucen er for tyk. Smag til med salt og peber.