Bland rismel, kokosmælk, vand, gurkemeje, sukker og fiskesauce i en skål og bland godt sammen.
Blandingen skal være en smule mere flydende end en pandekagedej. Stil blandingen på køl. Jo længere tid den kan stå og trække jo bedre. Den kan dog også bruges med det samme, hvis du er presset på tid, men er klart bedre efter tid.
Imens dejen står og venter, så steger du rejerne på en varm pande, i en smule olie. Tag rejerne af varmen når de har skiftet farve og tør panden af.
Varm panden op igen, medium varme, og kom en smule olie på panden. Hæld dejen på panden (vores blev lidt tykke men yolo) så den dækker hele panden og steg indtil undersiden er gylden.
Kom herefter rejer og bønnespirer på den ene side af pandekagen og fold den anden side over. Tag af. Repeat.
Server de lune pandekager med masser af krydderurter, syltede gulerødder the vietnamese way (dén opskrift skal jeg nok dele snarest), salatblade og forårsløg.