⅕pakkeSpring Rolls Pastry, i 15 x 15 cm(alt efter fyld)
2dlsmagsneutral olie(til stegning)
Tilberedelse
Tø forårsrulledejen op i en times tid inden du skal bruge det. Placer under et rent viskestykke, når du har åbnet pakken.
Kom en smule olie i en pande og svits løg, chili og hvidløg i et lille minut, på middel varme.
Herefter tilføjes kødet og det hele steges sammen i et par minutter inden kål, gulerødder og østershatte tilføjes. Steg videre i et par minutter og smag så til med soja og fiskesauce. Stil kødet til side.
Fold alle forårsrullerne (sådan her) og varm olien op på medium, næsten høj varme.
Det er meget forskelligt fra komfur til komfur - men kan kan teste om varmen er god nok ved at komme et stykke forårsrulle 'papir' i olien og se hvor hurtigt det bliver stegt.
Olien i panden skal dække ca. halvdelen af forårsrullerne og rullerne skal kun have ca. 30-40 sekunder på hver side, da dejen kun lige skal tage farve.
Steg 2-3 ruller ad gangen og læg de færdige forårsruller på en køkkenrulle, så overskydende olie suges væk.