Kom lidt smagsneutral olie på en stor pande og varm op.
Rør æggene sammen i en lille skål og hæld over den varme pande eller wok. Lav en lille omelet som holder formen. Rør ikke rundt og vend den én gang. Tag omeletten af varmen efter et par minutter.
Du kan 'ødelægge' den i panden eller på en tallerken. Jeg kan godt lide at ødelægge den i firkanter på en tallerken, da jeg er mere sikker på at få store, mundrette stykker.
Hold panden varm og kom broccoli, løg og hvidløg i. Steg hårdt i et minut eller to, imens du rører rundt. Kom rejer i og rør det godt rundt igen.
Kom risene i samme pande. Brug din spatel eller hvad du bruger til at bryde risen, som godt kan klumpe sammen efter at have været på køl.
Imens det hygger i panden blander du sesamolie, revet ingefær og soja i en lille skål.
Når du føler at risene er brudt helt op (de må gerne nå at blive lidt crispy på den ene side) så hælder du sojablandingen over.
Rør godt rundt. Kom smørklatten i. Rør rundt igen. Server med det samme.