Go Back
+ servings

Opskrift på lyn-wok med gul karry og torsk (10 minutter bby)

No ratings yet
Antal: 2 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse5 min

Ingredienser

  • 1-2 torskefileter (i tern)
  • 1/2 løg (i skiver)
  • 1/2 courgette (halveret og i skiver)
  • 2 gulerødder (i skiver)
  • 3-4 broccoli buketter (i mundrette stykker)
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • 2 cm ingefær (i skiver)
  • 1-2 spsk gul currypaste ((efter styrke, like this))
  • 1/2 dåse kokosmælk ((eller 4 spsk kokospulver))
  • 1 spsk fiskesauce ((fishsauce, like this))
  • 1/2 lime ((saften derfra))
  • 1 spsk smagsneutral olie
  • 2 spsk majsstivelse

Køkkenudstyr

  • Mellemstor wok

Tilberedelse

  • Skræl gulerødder og skør ingredienserne ud. Læg til side.
  • Kom olien i en wok og skru helt op (du kender dit komfur bedst).
  • Lige inden olien begynder at ryge, så smider du alle grøntsager i wok'en.
  • Rør rundt i 2 minutter.
  • Tilføj curry paste og rør rundt igen. Kom kokosmælk i.
  • Kom torsk i wok'en og rør forsigtigt rundt i 1-2 min.
  • Bland vand og majsstivelse i en lille skål. Kom en tsk af den blanding i wok'en.
  • Rør rundt og kom endnu en tsk i indtil den rette konsistens opnås.
  • Smag til med fiskesauce og limesaft.
  • Server som suppe (tilføj evt. mere vand) eller med ris.
  • Top med koriander og sesamfrø.