Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Opskrift på chiliolie
Ingen stemmer endnu
Antal:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
Ingredienser
8
fed
hvidløg
(I skiver)
1,5
dl
rapsolie
((el. anden smagsneutral olie))
1
spsk
tørret chili
((justeres efter styrke))
1
spsk
sesamfrø
Tilberedelse
Kom olie og hvidløg i en lille gryde.
Skru op på medium - og skru ned på laveste temperatur ligeså snart der kommer små bobler rundt om hvidløget.
Hvis det er for varmt så tag gryden af blusset. Sørg for at hvidløget ikke tager farve.
Rør rundt og lad olien hygge sig på laveste temperatur i 15 minutter.
Tag olien af varmen og kom chili i. Rør rundt.
Kom sesamfrø i olie- og chiliblandingen. Rør rundt.
Når olien er kølet ned, så kom den i køleskabet, i en lukket beholder.
Olien kan holde sig i op til 2 uger.
Udskriv opskrift