WE SPENT SIX HOURS

DSC03814 DSC03830
DSC03814 copy
DSC03829DSC03805

H&M jacket, Fiveunits jeans, Dixie bag, Boots via. Sarenza

Uff, Nicoline var så sød at tage de her billeder i går mens vi ventede på vores sublime dej skulle hæve. Yes, det er sgu rigtigt nok, i går legede vi husmødre hele dagen med kagebagning, forklæder und alles, og jeg glæder mig virkeligt til at dele resultatet af arbejdet med jer herinde – især fordi vi brugte hele 6 timer på projektet. Selvfølgelig var det med en masse kaffepauser (et par af dem, ja), spisepauser og en del snakkepauser, så I ved, det tog lidt længere tid ;)

Nåmenaltså, nok om mig og mine fabelagtige køkkenfærdigheder. Nu vil jeg nemlig hoppe på toget og drage mod Ikast, hvor den står på et kort møde og arbejde i dag, inden jeg igen vender snuden hjem for at mødes med Julie. Åh jeg bliver allerede træt ved tanken om al den transport tid (primært fordi der er ikke wi-fi når man kører i tog ude på landet) men jeg må hellere løbe ud af døren nu her for ikke at komme for sent. Vi snakkes ved og jeg griner stadig over alle jeres kommentarer i min lille konkurrence. Så sjovt!

Here’s what I looked like yesterday where Nicoline was nice enough to take a few snapshots of me after the rain. We spent 6 hours preparing something really good, so remember to check in the next few days to find out what it is, but I promise its good!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

16 Comments
  1. Jeg så dit svar angående kameralinsen, men jeg vil lige høre hvor meget du overhovedet gav for det? :)

    Btw wooow dit hår er simpelthen blevet så flot. Har lige siden jeg første gang stødte på din blog elsket dit hår, men dit hår ser bare sundt og nyklippet ud her. :)

    1. Det kostede 2000 bobs – dyrt ja, men det værd. Jeg kommer med et uddybende indlæg når jeg har leget lidt med det :)

      Og tusind tak. Jeg skal dog stadig vænne mig til det! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.