WANNA FOLLOW EACH OTHER? – STONEMUSE

WANNA FOLLOW EACH OTHER?

Me at the Malene Birger S/S 2013 show wearing a Vintage kimono & H&M hat

Det er så fedt at vi kan følges på instagram – det fandme så hyggeligt og jeg stener det hver eneste gang jeg får muligheden. Faktisk ikke så godt! Nåmene, nu ville jeg høre om I havde lyst til at følges på Bloglovin’ også? Jeg synes altid jeg hænger fast i de same old-blogs, og kunne godt bruge noget inspiration. I kan følge mig lige her, og hvis I lægger et link til jeres blog, vil jeg følge tilbage.  Hav en god søndag! ♥

It’s great that we can follow each other on instagram. It’s really addictive and I my phone hates me for it. Anyways, I wanted to hear if you wanted to follow me on Bloglovin’ as well? I’ll follow you back of course, if you leave a link to your blog below this post. Have a great sunday and I’ll check in later with an outfit! ♥

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

96 Comments
  1. Ej, det er jeg glad for at høre! Jeg er også rigtig glad for min side :)

   Hopper ind og checker din blog ud :)

 1. Jeg følger dig allerede. Jeg har ikke fulgt dig særligt længe, men jeg er helt skudt i dine billeder og din vildt inspirerende tøjstil!

  cecilietrierlarsen.blogspot.com :-)

  1. Tusind tak, det er jeg virkeligt glad for at høre :)
   Følger dig på Blogluuuvin’ nu :)

 2. Hvor er det fedt, at du vil følge dine followers. Jeg følger dig på Instagram, så det kunne være fedt, hvis du gad at følge tilbage :) @minelakahrimanovic.

  minelakahrimanovic.blogspot.dk

 3. Memyselfandthenumbskulle.dk min blog er dog under ombygning lige nu men regner med den kommer helt på plads igen inden onsdag :D ville elske hvis du fulgte tilbage

  knus Simone

 4. Jeg følger dig på bloglowin’ liiiiige om 2 sekunder ;) Hvad siger du til at følge mig på instagram? Jeg hedder frede_priess og følger allerede dig :)

 5. Jeg følger dig allerede på Bloglovin! :-)

  http://www.sofiescloset.dk

  Lige nu har jeg min tredje advents konkurrence på bloggen, som denne gang byder på et håndlavet armbånd i sterlingsølv belagt med sort rutanium og funklende Zirkoner til en værdi af 600 kr. fra Frk. Lisberg Lyder det ikke fristende? ;-)

 6. Jeg syntes det er så fedt at du er en blogger der tager sig af sine læsere og er dejlig imødekommende :-) ros til dig!

  Amalienel.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.