VORES STUE | UNIKT VÆGMALERI FRA ULRIK MYRTUE

Jeg har aldrig syntes, at jeg har en meget feminin stil når det kommer til indretning, men efter den lyserøde sofa kom ind i stuen, så er der bare blevet meget.. feminint i stuen og det ville jeg gerne gøre noget ved. Derfor kontaktede jeg Ulrik Myrtue (både Andreas og jeg synes, at han er er så sej og elsker at spotte nogle af hans værker rundt om omkring) for at høre om han havde lyst til at male vores bare væg i stuen. Vi har boet her i siden 2009 og jeg har ALDRIG kunne finde ud af hvad der skulle ske på den væg, så da jeg fik ideen med et vægmaleri, ja, så faldt det hele ligesom på plads.

Ulrik fik frie hænder til at gøre lige hvad han ville, og selvom jeg blev lidt nervøs for hvad pokker der skulle ske med vores væg, så blev resultatet meget bedre end jeg overhovedet turde håbe på. Det passer så godt ind, placeringen er perfekt i forhold til sofaen og ordene ‘naturen er hellig’ passer så godt ind i vores plantelejlighed. Jeg har VILDT så planter, at det næsten er for meget.

Gør Aarhus smukkere med Ulrik Myrtue
Jeg skal nok komme nærmere ind på dette i et andet indlæg senere på ugen, men jeg lovede, at jeg ville nævne et projekt som Ulrik har kørende og som I har mulighed for at støtte op om, hvis I kan lide hans kunst. Til efteråret vil han male et stort gavlmaleri i Skt. Anna Gade, i Aarhus, men han skal bruge vores hjælp til det. I kan støtte op om det her og I kan læse mere om det på Facebook her. 12 dage tilbage!

Jeg får en smil på læben hver morgen når jeg går ind i stuen. Shit, jeg synes det er fedt. Se processen (det tog godt 5 timer i alt vil jeg mene) lige her:

ulrik-myrtueulrik-myrtue-2ulrik-myrtue-4ulrik-myrtue-3ulrik-myrtue-7ulrik-myrtue-9ulrik-myrtue-5ulrik-myrtue-8 Jeg elsker det sgu!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

9 Comments
  1. Aj, det er sgu også cool! God måde lige at få hevet det feminine lige en smule i baggrunden og gøre stuen lidt mere urban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.