Vores soveværelse, en ny gavl og lidt om en 25 år gammel sove-futon

Okay, jeg kan åbenbart ikke finde ud af at tage billeder af senge. Uanset hvad pokker jeg gør, så kan jeg ikke ‘fange’ hvor dejlig denne Dunlopillo kasse er (som den jo reelt set er) og hvor meget lykke og overskud den giver mig hver eneste dag. Det lyder måske dumt, men efter vi flyttede og fik plads til en RIGTIG seng, så har det bare gjort en kæmpe forskel på hvordan vi sover – og ikke mindst, hvordan vi har det når vi vågner. I dag, stod vi begge to op klokken 6 (klokken er lidt over 7 nu og jeg skal til at brygge en kande kaffe i vores dejlige Chemex) og vi er begge friske og veludhvilet!

I mange år, så delte Andreas og en halvandenmands seng (hvis man overhovedet kan kalde det for en seng, det var nok nærmere en futon) som uden at lyve, var over 25 år gammel  og som nok ikke var beregnet til at sove i. Tror vi var lidt på stand by i den gamle lejlighed og jeg orkede ikke tage stilling til ting, såsom en ny seng, for vi skulle alligevel flytte ‘om et par år’ – og sådan sagde vi til os selv i næsten tre år. Vildt, at det kan gå så hurtigt!

Læs også: 7 nemme ting du kan gøre for at få endnu mere overskud i hverdagen

Det her ændret sig efter vi er flyttet i vores nye lejlighed. Her tager vi stilling til alt og al ‘ekstra’ tid, som vi har bliver brugt på at gøre ting færdige i lejligheden. Vi har officielt boet her i 5 måneder og der er selvfølgelig en masse, som stadig skal laves, men vi nyder at bruge tid på den – selvom det at have håndværkere på besøg, kan være noget så frustrerende.

Apropos, det med at bruge tid på at indrette og gøre ved i vores lejlighed, så brugte vi lørdag formiddag på at indrette soveværelset og hænge hylden fra Søstrene Grene op. Vi har været lidt i tvivl om hvad vi skulle have over sengen, og prøvede da også at hænge nogle billeder op, men jeg at vi forsøger at holde det nogenlunde roligt med hylden der og så hænger vi måske et enkelt billede op ved siden af.

Læs også: Sådan bruger jeg belysning i indretningen + et kig ind i mine 3 yndlings rum

Har I mon bemærket gavlen? Yes, nu har vi endelig fået en gavl og den fuldender rummet, intet mindre! Den er fra Sengespecialisten og passer til vores Dunlopillo seng. Igen, så før vi flyttede, så var en gavl ikke noget, som jeg nogensinde havde tænkt over før, men det gør jo en kæmpe forskel (både for udseendet af rummet, men også i forhold til komfort, når man læser eller ser Netflix) og så skal den jo bare skubbes på plads bag sengen – og det er sådan set det! SÅ nemt!

Nåhm, nu vil jeg begynde at komme igennem min indbakke og forsøge ikke at kravle ind i sengen igen. Vi var til bryllup weekenden og det var en fest, men det kan godt mærkes lige nu. Hav en skøn mandag og ny uge – og hvis I mangler lidt læsestof, så kan jeg anbefale disse tre ting: 5 uhyggelige film og serier på Netflix (som er perfekte til efteråret), Sådan laver du den perfekte billedvæg (inkl. 7 gode tips og tricks fra jer) og Sådan laver jeg mine bløde hverdagskrøller + vind et glattejern fra GHD.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.