Vores nye indbygningsreol og et kig på de fineste stole (som kan købes fra i morgen)

Late night blogging, long time no see! Nu tænker I sikkert: “Hold da op, det er godt nok mange af billeder af en stol” men altså, jeg kunne ikke holde mig tilbage. Denne stol fra Søstrene rykkede ind hos mig for at par uger siden og har ventet på at få en god plads, men vi ville lige have reolen (som I måske kan ane i baggrunden) på plads, først.

Jeg vil gerne bruge stolen som skrivebordsstol, men jeg har hverken fundet skrivebordet eller pladsen til skrivebordet (fordi vi lige pludseligt rykkede rundt på det hele) men det skal jeg nok finde! Anywho, stolen kan købes i Søstrene Grene i morgen og jeg ville blot lige smide en anbefaling efter den – man sidder nemlig skønt i den, den er smuk og i laber kvalitet, så er I på jagt efter en stol, så tag et kig på denne i morgen.

Læs også: Små køb som gør en KÆMPEforskel (et kig ind i vores ‘tomme’ stue)

Okay, nu til det som Andreas og jeg har glædet os til i flere måneder! Da vi flyttede ind, så var en af vores første beslutninger, at vi skulle have en overdådig indbygningsreol, som skulle fyldes med bøger – og i dag, så blev det en så realitet. Finally! Efter at googlet mig rundt på nettet, så fandt jeg over 3UNIKA, som laver smukke indbygningsreoler i Aarhus – eller – de holder til i Ebeltoft og leverer ret mange steder – men jeg synes, at det var fedt med en nogenlunde lokal virksomhed.

Det her er blot et sneak peek af reolen og jeg har da også et ordentligt indlæg på trapperne, men jeg er excited lige nu og måtte lige vise lidt. Er det ikke blevet fint? Åh, vi har brugt aftenen på at fylde reolen op, vi har ikke nok ting, men det er også helt okay, noget af det sjove er at fylde den langsomt op. Åh.

Læs også: Vi har sgu flyttet rundt på stuerne (og et kig på vores helt nye spisebordsstole)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.