Vores airbnb lejlighed i berlin

Ih, hvor har jeg glædet mig til at dele de her billeder med jer! I Berlin boede vi nemlig i den flotteste lejlighed, i den flotteste bydel og det var på den flotteste gade, ever. Vi har været i Berlin flere gange men aldrig har jeg boet så godt, som denne gang – vores lejlighed lå nemlig i Kreuzberg, hvor der ligger en masse hyggelige cafeer, som bød på billig mad og god kaffe, der var en masse spændende secondhandbutikker, og så boede vi lige ved siden af to metro-stationer, som gjorde det übernemt at komme rundt i Berlin.

Vi havde booket vores lejlighed med airbnb, og det var første gang jeg prøvede at bruge det, selvom jeg har hørt om airbnb utallige gange. Jeg elsker at bo på hotel, det er slet ikke det, men denne gang, ville vi gerne opleve en rigtig berliner stemning, i en rigtig berliner lejlighed – og da vi så denne lejlighed på airbnb, så vidste vi bare det var det rigtige sted! Stilen mindede meget om vores egen og så lå den i et neighborhood, jeg ikke havde boet i før. Som altid, så var jeg lidt nervøs for om lejligheden rent faktisk levede op til billederne (og den var rent og alt det der, er neatfreak) men det gjorde den heldigvis, ja faktisk var lejligheden flottere i virkeligheden og så var værten Gerit skidesød. Book vores lejlighed på airbnb lige her.

Here’s bucketful of photos from our beautiful apartment in the centre of Berlin. We booked it with airbnb, a site that I can definitely recommend, and you can take a look at the apartment right here

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

17 Comments
  1. Hvor ser den bare super fin ud!
    Må jeg spørge hvor mange dage i boede der og hvad i kom af med? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.