Visiting kähler spisesalonHvis I vil ud og spise brunch denne lækre søndag, så vil jeg (endnu engang) anbefale jer at kigge forbi Kähler Spisesalon her i Aarhus. Det lyder umiddelbart ret pebret at spise brunch for 159 kr., for en studerende i hvert fald, men blev jeg glædeligt overrasket og følte pengene var godt givet ud – det var virkeligt god mad, SUPER god kaffe og så er der bare sådan en hyggelig stemning derinde. Jeg mener, se lige hvor fint der er derinde? Jeg skal snart besøge KSS, som jeg kalder den, igen.

…Psst. Jeg er ved at lave en ny kategori på bloggen, som kommer til at hedde Eat Outs. Her vil jeg anbefale nogle de bedste steder at spise ude i Aarhus. Jeg bliver nemlig spurgt dagligt, både på bloggen og irl, om hvor det er bedst at spise ude, så nu kunne jeg ligeså godt samle det et sted. Stay tuned!

If you’re going out for brunch this saturday, I think you should visit Kähler Spisesalon, a place I’ve recommended a couple of times before. The good is good, the coffee very, very good and the atmosphere is amazing. Make sure to visit, right? 

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.