Vind billetter til Finders Keepers

Vind-billetter-til-finders-keepers-2-Vind-billetter-til-finders-keepersVind-billetter-til-finders-keepers-3Vind-billetter-til-finders-keepersI dag udlodder jeg 2 VIP billetter til weekendens marked (det foregår d. 5. – 6. septemter ) og en lækker præmie fra Moijn Moijn, som I kan se på disse billeder. Det er super smukke lamper og jeg er ærligt talt lidt misundelig – men jeg kan ikke finde ud af at hænge lamper op, så denne gang er det ok. Den smukke kork lampe har en værdi af 900 kr. og der kommer en 4 m lang, sort stofledning med, så I kan hænge den hvor I vil.

For at vinde VIP billetterne og lampen fra Moijn Moijn skal du blot:
Følge mig på Instagram her – jeg hedder @stonemuse derinde.
Skrive et lille ‘x’ kommentarfeltet nedenfor, så jeg har din mail.

Vinder er fundet og kontaktet pr. mail. Tak fordi I gad at deltage!

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

62 Comments
  1. X

    Sikke en fed lampe !!!! Og vil elske at komme til FK igen – så godt et koncept!

Leave a Reply

Your email address will not be published.