Vild aftensmad » en anmeldelse af ‘gode gamle’ Lecoq i Latinerkvarteret

Aftenen før Andreas og jeg smuttede til Hamborg, fik vi et opkald fra Earlybird (I ved, det der koncept, hvor man kan booke billige borde hos restauranter, som ved, at deres restaurant ikke bliver fyldt op den aften) og de spurgte, om vi ikke ville afprøve deres koncept. Selvom vi egentligt ikke havde tid til at tage et par timer ud af kalenderen inden afrejse, så smed vi alt hvad vi havde i hænderne og tog forbi restaurant Lecoq.

 

Jeg havde absolut ingen forventninger, spørg mig ikke hvorfor, men Lecoq har bare aldrig været på min rader over spændende restauranter og har bare set stedet som en ‘gammel Aarhus’ institution. Heldigvis viste det sig, at det var virkeligt lækkert og jeg tror, at jeg vil lade billederne tale for sig selv – restauranten er nemlig smuk og maden endnu smukkere – så hermed vores aftensmad med billeder, som er taget i den rækkefølge, som vi fik maden i.

 

Læs også: Der er kommet en ny pita-biks på Vesterbro Torv (og jeg har selvfølgelig været forbi)

Jeg har altid set Lecoq som lidt af et ‘kedeligt’ sted, men det er faktisk et af de bedste måltider, som jeg har fået i længere tid – og jeg synes, at man får god value for money – med eller uden brug af Earlybird. Hos Lecoq koster månedens menu nemlig 275 kr. for tre retter og hvis man er så heldig at få bord med Earlybird, så sparer man omkring en 1/3 af den pris.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.