Vi lever som nomader lige nu (men verdens smukkeste lampe er flyttet ind)

Reklame | Det kan godt være, at vi ikke har helt styr på vores boligsituation lige nu, men for pokker, hvor er jeg bare klar til at indrette og gøre ved, ligeså snart vi finder en ny lejlighed. Lige nu her, så har vi budt på (endnu) en lejlighed – så nu er det bare med at krydse fingre og håbe på det bedste. Ugh. Okay. Denne lampe. Se den lige. Er den ikke fantastisk?

Jeg faldt over den på Warm Nordics hjemmeside og jeg vidste bare, at den måtte være min med det samme – det tog mig næsten 100 år at vælge farve, FYI, da der bare var så mange farver smukke at vælge imellem – men jeg var sikker på, at jeg havde valgt rigtigt, da jeg pakkede den ud. Selv Andreas udbrød: “Wow, den er sgu da flot” imens jeg pakkede den ud, og det er altså meget sjældent at det sker, når jeg køber nye ting til boligen.

Læs også: Det er sgu vildt hvad sociale medier kan (og et kig på verdens sejeste sæt)

Hvis I endnu ikke kender Warm Nordic, så er det navnet på det helt nye danske møbelfirma, hvor første kollektion byder på mere end 100 møbler, lamper og forskelligt tilbehør til hjemmet, hvilket er meget ambitiøst  – og meget sejt, ikke mindst.

Der er ligesom to dele i Warm Nordic konceptet. Det ene er møbelklassikere og lamper fra 50’erne og 60’erne som ejeren af Warm Nordic, Frantz Longhi, selv har samlet på – og vakt til live igen – i Warm Nordic. Den anden del, består af designs fra nutidige designere, som fanger Warm Nordic’s brand-ånd og identitet.

Læs også: De populære sneakers fra instagram (og en helt ny måde at købe sko på)

Noget af det som jeg godt kan lide ved Warm Nordic’s koncept og hjemmeside, er at man nemt og overskueligt kan læse om de designere, som står bag det design, som man gerne vil købe. Min lampe, er den fine Brass Top bordlampe, som er designet af Svend Aage Holm-Sørensen i 1952 – og udover at lampen er smuk at se på og smuk at have stående, så giver den også et rigtigt godt lys – de små, fine huller lampen et helt særligt udtryk, når lyset stråler ud dem og jeg er simpelthen så glad for den! Nu skal vi bare have en fast bolig, så den komme til sin ret.

Det hele er simpelthen så gennemført – og det er både på deres hjemmeside, når man følger med på deres Instagram, kigger med via. Pinterest eller på Facebook. Sådan noget elsker jeg bare og  jeg glæder mig til at holde øje med og følge Warm Nordic’s rejse.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.