Vi er et team og har altid været det (the hard liFe of an Instagram husband)

Apropos navlepilleri som jeg skrevet lidt om her: “Professionelt navlepilleria short life update og lidt om at få hovedet ud af sin egen…” så det er på tide med endnu et. Jeg er ved at være lidt træt af en kommentar, som jeg sommetider får både IRL og i min indbakke på Instagram. Forleden fik jeg en igen. De lyder næsten altid sådan her-ish: “Wow. Det må være en tålmodig kæreste du har.” Dette bliver ofte efterfulgt af et: “Puha. Det kunne jeg aldrig få min kæreste til”. Fordi jeg er blogger, så tænkte jeg, at jeg ville dedikere helt indlæg til det… because why not. Jeg ved godt, at kommentaren ofte ikke er ondt ment og jeg forstår egentlig godt tanken. For hvorfor skulle han gide?

Vi er et team

Jeg vil dog gerne flippe det i her indlæg. Hvorfor skulle han ikke gide? Hvis det er er noget, som gør mig glad, hvorfor så ikke hjælpe? Hvis Andreas havde noget, en hobby, et eller andet, som gjorde ham glad (og hvor min hjælp var nødvendig) så ville jeg selvfølgelig springe til. Selvfølgelig. Jeg ved også at jeg er heldig. Han er pisse tålmodig. I sin tid, så var det faktisk også ham, som pressede på og fik mig til at tage mig selv seriøst – og investere i et kamera. Investere i mig selv. Vi var og er sammen om det her underlige projekt, som jeg kastede mig ud for mange år siden, efterhånden.

Læs også: Professionelt navlepilleri og lidt om at få hovedet ud af sin egen…

Eftersom det her ikke er hobby længere og jeg derfor har brug for mange flere billeder, så har jeg en masse i mit netværk, som hjælper mig i det daglige. Det har taget tid at opbygge og endnu engang, så føler jeg mig heldig, fordi at jeg har den mulighed, også. Jeg skal dog stadig bruge hjælp i weekenden og sommetider om aftenen, så her træder Instagram Husband til selvom han har travlt. Psst! Vil du høre en hemmelighed? Alt bliver ikke delt når det sker og når jeg deler, så er det ofte planlagt. Oftest mange dage før. Så når jeg deler om aftenen, så er det oftest ikke i real time.

Ægte housewife

Jeg gør alt for at når han (eller andre for den sags skyld) skal hjælpe mig, så gør jeg alt for at det er smooth. Jeg er klar. Har tjekket lys. Børstet hår. Whatever. Det synes jeg kun er fair. Jeg skal trods alt bruge andres tid – og jeg kan betaler ikke. Ikke altid i hvert fald. Har købt mig til hjælp sommetider, men det er en anden snak. Hjemme hos os, så sørger jeg også for at næsten alt spiller. Jeg handler ind. Gør rent. Vasker tøj. Laver mad. Jeg gør det gerne, fordi jeg ved, at jeg skal bruge hans hjælp og tid. Tid, som han kunne bruge på så mange andre ting. Jeg er også mere fleksibel, så når andre måske ville gå en tur hen til kaffemaskinen for at tage en pause på arbejdet, så sætter jeg en vask over.

Læs også: Sådan får jeg råd til at rejse (og 15 tips som du også kan bruge) PART TWO

Instagram husband

Dengang denne video florerede overalt så var vi begge færdige af grin. Forstår forresten slet ikke at den er så gammel efterhånden! Igen. Jeg er blessed. Også selvom jeg har været igang siden 2012 og ikke tjente én krone på det jeg lavede de første mange år. Jeg bliver ved med at nævne, at jeg er blessed og privilegeret hver gang jeg ‘tager noget op’ herinde, men jeg føler stadig, at jeg er nødsaget til det. Jeg ved godt, at jeg er pisse privilegeret fordi jeg har muligheden for at gøre det jeg gør og for at have den dagligdag, som jeg har.

Hav en dejlig uge!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

2 Comments
  1. Det er dejligt i har hinanden til lidt af hvert min kæreste hjælper også med at tage billeder fra tid til anden, men det er hårdt for ham – mest af alt fordi han ikke helt forstår min entusiasme for det. Så jeg førsøger også at gøre som du gør; at gøre det nemt for ham og enkelte gange lever han sig helt ind i det og kommer med forslag og idéer!
    Så jeg kender det SÅ godt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.