Verdens smarteste lampe (seriøst)

Okay, det var faktisk Danica som anbefalede mig denne lampe, som hun selv har stående derhjemme men jeg tænkte: “hmm, det er nok kun smart, at man kan tage den med rundt når man har børn” fordi, ja, hvad skal man ellers bruge en bærbar lampe til? Jeg endte dog alligevel med at klikke den hjem for den er jo så fin og så passer den bare lige ind i vores lejlighed. Bærbar eller ej.

Det seje ved denne lampe fra Bekkoshop, er jo som sagt, at den kan flyttes rundt. Deraf håndtaget i toppen. Det tænkte jeg egentligt ikke var synderligt smart men siden jeg modtog den, så har jeg faktisk taget den med mig rundt i lejligheden- det er især dejligt på de her kolde og mørke morgenener, hvor jeg virkeligt har trængt til noget ekstra lys i køkkenet om morgenen. Om aftenen, så tager vi den ind i soveværelset og det er også der, hvor opladeren er. Der står den så bare og hygger sig hele natten.

Bekkoshop_erfaring_7 Bekkoshop_erfaring_6

Bekkoshop, hvor lampen er fra, har et stort udvalg af lamper og det var også derfor jeg søgte hjælp til valg af lampe hos Danica. Jeg har det med at vælge noget ret vildt, som jeg ofte ender med at blive træt af efter et par måneder, så det var godt at jeg gik efter noget klassisk og simpelt i denne omgang.

Jeg bestilte omkring klokken 14 og allerede næste formiddag, så jeg fik en besked om at den flotte lampe kunne afhentes på posthuset. Yes! Jeg gik hurtigt ned for at hente lampen i den store kasse og nærmest flåede kassen op da jeg kom hjem, okay, jeg flår altid mine pakker op men alligevel. Heldigvis var lampen opladt, så jeg kunne tænde den med det samme!

Bekkoshop_erfaring_5 Bekkoshop_erfaring_4

Hvis I ikke kender Bekkoshop endnu, så vil jeg anbefale jer at tjekke den ud, hvis I er på lampejagt. Det er man vel næsten altid, egentligt? Der er nemlig et kæmpe men overskueligt udvalg og så er der lyn-hurtig levering som er gratis, hvis man køber for over 399 kr.

Lige nu kører de også en voldsom konkurrence, hvor man har mulighed for at vinde en hulens masse lamper til en værdi af 5000 kr. og min Follow Me lampe er selvfølgelige også i blandt. Ikke dårligt hva? Kig forbi konkurrencen på deres hjemmeside og deltag – jo flere kanaler man følger Bekkoshop på, jo større vinderchancer er der!

Bekkoshop_erfaring_3

Lyset fra lampen er forresten også meget koldt, så i lørdags brugte vi den til at lyse spisebordet lidt ekstra op, så alle os piger kunne tage nogle gode billeder af vores mad til instagram. Det er jo vigtigt.

Det var et indlæg dedikeret til en smart lampe. Husk at deltage i den store konkurrence eller brug koden stonemuse for at opnå 10% rabat ved næste køb. Besøg Bekkoshop her og tjek alle de flotte lamper ud.

Sponsoreret af Bekkoshop.dk

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.