Holy moly – jeg har fundet en bedste pizza på Just Eat (Aarhus)

Reklame | Jeg elsker pizza, men de skal være simple, sådan helt simple. Jeg elsker pizza, hvor der kun er ost og pepperoni på og hvis jeg skal være lidt vild – så kommer jeg lidt sorte oliven på – men det er også en sjældenhed. I går, der var Andreas og jeg rigtigt dovne efter en lang dag, så vi valgte at bestille nem aftensmad fra Just Eat. Som I måske ved, så har jeg fået drømmetjansen som ambassadør for Just Eat, hvilket betyder, at jeg skal guide jer gennem take-away junglen og finde alle de gode steder.

Det går dog ikke så godt, da jeg har allerede skrevet om det her sted, nemlig Pizza & Pasta Service, men jeg kan simpelthen ikke lade være. I går, kom jeg nemlig over på the dark side og blev vild med en pizza derfra, hvor der ikke kun var ost og pepperoni på. Det er vilde sager, jeg ved det, men jeg blev nødt til at dele byens bedste pizzasted med jer!

Læs også: Den ultimative guide til Just Eat i Aarhus – 5 steder du skal prøve

Den pizza som Andreas valgte, hed ‘Italiana’ og den er med skinke (ikke den tarvelige slags), champignon, løg, oliven, peberfrugt, gorgonzola og artiskok. Den skulle jeg selvfølgelig smage og den fik jeg mig vitterligt over på den anden side. Alle smagene passede perfekt sammen og smagte simpelthen bare af så meget mere end ‘almindelig’ pizza. Prøv det her sted! Deres carbonara er også fantastisk, hvis I er i pastahumør i stedet.

Og nu et lille tip!

Jeg kan ikke spise en hel pizza op, så jeg vælger altid børnepizzaen, da den plejer at være en smule mindre end de almindelige. Den er kedelig (lige som jeg kan lide den) men den er også billig. Jeg måtte slippe 45 kr. for min pizza og det er en ret god pris, hvis jeg selv skal sige det, for selvom den er til børn, så er smagen der stadig.

Udgivet i samarbejde med Just Eat.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

5 Comments
  1. I skal seriøst prøve Kimo Pizza på Frederiksbjerg, hvis I nogensinde får lyst til at prøve noget andet. Det er vores go-to sted – og de laver de mest magiske pizzaer!

  2. Hvis I ikke har besøgt Ispirazione på Frederiksbjerg, er det et must! Lækre, sprøde pizzaer, et stort udvalg økologiske – og deres gelato – YUM! De findes dog ikke på Just Eat :-)

    Kh
    T
    (@tanjagotthardsen)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.