Verdens nemmeste chiagrød. Intet mindre. Det her er genudgivelse af en klassiker herinde, som får vildt mange besøg hver måned. Hvilket er helt forståligt. Den er nemlig nem at bikse sammen, man har mad til flere dage og så smager den fantastisk! Da Stinna og jeg filmede i sammen lørdags, biksede hun denne chia-grød sammen og jeg blev nærmest afhængig med det samme. Mange af ingredienserne lod kameraholdet stå hjemme hos mig, så jeg blev nødt til at dele opskriften med jer herinde – især nu hvor jeg nærmest ikke har spist andet siden lørdag. Læs med:

Du skal bruge:

2 spsk chiafrø
2 spsk havregryn
1,5 dl vand
½ dåse kokosmælk
Kornene fra ½ vaniljestang (eller 1/2 tsk vaniljesukker)
(2 spsk kakao kan evt. tilføjes for en chokolade-agtig smag)
Skyr

Læs også: Opskrift på nemme og ‘snack-bare’ forårsruller med østershatte og kål

Nemmeste chiagrød med kakao

Nem opskrift på chiagrød

Den nemmeste chiagrød

Nemmeste chiagrød

Den nemmeste chiagrød

Om aftenen blandes chiafrø, havregryn, vanilje, kokosmælk og vand sammen. Derefter sættes det i køleskabet i en skål. Om morgenen rører du i chia-grøden og til hver portion, blandes der ca. 2-3 spsk chiagrød og 2-3 spsk skyr sammen. Der er til flere dage med denne opskrift, så det er virkelig en tidsbesparende morgenmad. Eller frokost.

Opskriften er fra Stinna’s lækre blog og jeg har topper altid med lidt forskellige sager. Og ja, det er ikke den smukkeste ret, som i overhovedet, men det smager fantastisk.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

9 Comments
  1. Hej

    Jeg vil også gerne rose de fantastiske billeder :-) Hvad bruger du af udstyr for at få den så gode?

    Chiagrød er den perfekte morgenmad, og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den. Smagen kan varieres i det uendelige og nettet er fyldt med lækre opskrifter.

    Min egen “go-to” side er fortiden http://www.madison.dk/overnight-chiagroed-de-ti-bedste-opskrifter der er 16 meget forskellige opskrifter at lade sig inspirerer af.

  2. Kan man bruge vaniljesukker i stedet – som på billedet? Og hvor meget ville du så putte i?

    1. Hov, ja, det er en ændring jeg har lavet. Det retter jeg lige. Jeg brugte 1/2 tsk ca., men det er med at smage sig lidt frem. Jeg er ikke så vild med smagen af vanilje :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.