Verdens bedste vaffeljern + en opskrift på falafel vafler

Godmorgen derude! Mads og Monopolet er ved at være slut, vi har rengjort hele lejligheden og nu er vi på ud for nyde solen en smule. Ikke en helt dårlig lørdag, synes I ikke? Aarhus ser skøn ud herfra vinduet, så jeg glæder mig til at komme ud – men først – en lille kærlighedserklæring til mit vaffeljern. Det er åbenbart ‘international vaffel dag’ i dag og derfor tænkte jeg, at det var på tide med et indlæg om mit vaffeljern.

Jeg har tidligere skrevet om den her basse fra Tefal, som simpelthen bare er verdens smarteste lille køkkengadget. Pladerne i den kan nemlig skiftes ud, så man kan lave alle mulige forskellige ting på den, såsom vafler eller uh, toast. Se en video med bassen lige her og så kan I nok bedre forstå hvad jeg mener. Er den ikke smart? Det synes jeg den er, og den virker!

Læs også: Åh ja, det her er nok den allerbedste følelse i verden

Og nu til selve opskriften. Jeg er ikke så meget til søde vafler, så da Stinna inviterede på vaffelfrokost, så blev jeg meget, meget glad! Hun er bare god til det med sund mad, som smager virkeligt skønt – og jeg synes selv, at jeg er ret god til at pynte – og det kom der denne smukke og gode vaffelopskrift ud af.

Den er virkeligt god, så husk at tjekke den ud! Nu vil jeg hoppe i jakken og så ses vi forhåbentligt på min instastory!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. Mange tak for det….. Nu har du simpelthen skabt et behov hos mig, som om jeg ikke havde køkkengadgets nok i forvejen. FUCK det er smart med de plader altså! :D

  2. Argh, men det er så godt, det vaffel-/altmuligjern. Jeg har indsatser til to gange vafler, donuts og alm. toasts. Brugte vaffeljernet så sent som i formiddags, hvor jeg lavede vafler af (over)kogt broccoli, æg, mel, boghvedemel og lidt bagepulver. Nemt og sygt hurtigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.