Verdens bedste gaveidé *very lol but I LOVE IT*

Verdens bedste gaveidé. Intet mindre. Eller. Jeg elsker konceptet og jeg er tvivl om ‘andre’ kender til det. Det er stort i USA og det henvender sig klart mest til dem over there, fordi… der er mange amerikanske reality stjerner på den platform/app, som jeg gerne vil fortælle lidt om i dag. Som du allerede ved, så elsker jeg HAYU (prøv det gratis her, reklamelink) og jeg elsker amerikansk reality, så selvfølgelig elsker jeg CAMEO!

Verdens bedste gaveidé

Jeg har aldrig været typen, som går op i gaver og i min familie, så giver vi altid ‘joke’ gaver fordi der er ikke er nogen af os, som reelt mangler noget. Da Andreas fyldte år for et par måneder siden, så købte jeg ham en Cameo video fra Big Ed. Hvis det ikke giver mening for dig, så keep reading.

Læs også: Et rodet indlæg (flyttetanker, moNey og et velkommen til)

Verdens bedste gaveidé

Hvem er Big Ed?

Big Ed er kendt fra reality serien 90 Day Fiance. I serien 90 Day Fiance, så finder Big Ed en filippinsk kæreste (Andreas og jeg har været på Filippinerne mange gange og min mor er derfra) og tager til Manila for at møde hende, efter at have snakket sammen online i et par måneder. De skal lære hinanden at kende, så de kan blive gift og hun kan komme til USA. True love. Realityserien har Andreas og jeg grint meget over – og Big Ed, er vores favorit – både fordi han er som han er, men også fordi vi kender Filippinerne så godt og det er sjovt at se ham navigere det land. 

Sådan fungerer Cameo

Okay. Det var lidt backstory om 90 Day Fiance. Hvad er Cameo så? Cameo er en app, hvor du kan købe hilsner fra kendte. Jeg købte en fødselsdagshilsen til Andreas, men du kan købe alle mulige slags hilsner derinde. De kendte sætter selv priserne. Jo mere ‘mainstream’ og ‘ægte kendt’ en person er, jo dyrere er det. Jeg synes dog ikke, at det er helt crazy priser, som er derinde.

Det er en nem app, at navigere rundt i og du udfylder bare de bokse med info, som de kendte skal bruge, for at lave en personlig hilsen. Der er også anmeldelser og eksempler af hilsner, så du er sikker på at den ‘kendte’ laver gode hilsner.

Jeg fik min video tilbage fra Big Ed i løbet af 4 dage og den var lige som den skulle være! Skriv mig en besked hvis du gerne vil se den. Den er ret personlig men sjov.

Læs også: Maling af køkkenlåger (en nem og billig køkken opdatering)

Verdens bedste gaveidé

Min erfaring med Cameo

Jeg fik som sagt min video efter få dage og du kan tro, at jeg var nervøs, da jeg skulle se den igennem. Den var heldigvis perfekt og Big Ed fik sagt alle de rigtige ting, på en personlig og sjov måde. På Andreas’ fødselsdag, så lavede jeg et morgenbord og satte videoen på. Han var flad af grin og det samme var jeg!

Verdens bedste gaveidé

Jeg synes, som sagt, at det er verdens bedste gaveidé. Jeg havde no issues overhovedet og synes, at det var sådan en sjov og personlig gave, som du skal tjekke ud. Især, hvis du eller den som du giver gaven til, er vild med reality. Jeg deler snart en HAYU guide med de bedste serier på platformen, så hold endelig øje med det, forresten.

Det er naturligvis ikke kun reality stjerner, som du kan finde derinde, men der er dæleme mange af dem. Som altid, så tag mig gerne på Instagram, hvis du prøver platformen af. Det er en lidt lol gave men den er vildt sjov, alligevel. Vi har grint MEGET over den video, som jeg købte.

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Opskrift på nem limetærte (med meget få ingredienser)
Opskrift på lyn-wok med yellow curry paste og torsk (kun 10 minutter)
Nem iskaffe med kondenseret mælk
10 uhyggelige podcasts (til de kolde og mørke vintermåneder)
Jeg har endelig fundet den bedste frisør i Aarhus (intet mindre)
Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram...
De 7 bedste programmer på HAYU
Opskrift på nem chiliolie (du kan og VIL hælde den på ALT) #1