Hvis du går meget op i dit instagram feed, så skal du have denne app

Ja, hvis du går (lidt for) meget op i dit instagram feed, så skal du have denne app, men altså, don’t we all? Eller er det bare mig? Da jeg var i New York, så gik jeg rundt som en preacher og forsøgte at få alle over på ‘UNUM’ app’en, som er verdens bedste app at bruge, hvis man ligesom mig, går (lidt for) meget op i sit instagram feed. Med app’en har man nemlig muligheden for at se, hvordan ens nye opslag ser ud sammen med sine gamle billeder, inden man udgiver det. Det er pisse nørdet men pisse fedt og jeg er blevet vild med udseendet af mit feed. Læs med nedenfor!

Læs også: 5 tips til et flottere instagram feed

Hvordan virker app’en så?
Jeg redigerer mine billeder som normalt (hvilket sker i VSCO app’en, hvis I er interesserede) og så gemmer jeg dem på min mobil, inden jeg uploader dem i UNUM app’en, hvor alle mine seneste billeder fra Instagram er blevet hentet af app’en. Herefter uploader jeg så de billeder, som jeg overvejer at lægge og på instagram og så kan jeg rykke rundt på dem – og se hvornår de skal komme op – eller om de skal ændres for at de passer bedre bedre ind i mit feed. Jeg kan også midlertidigt fjerne et billede i UNUM app’en, så jeg kan se hvordan det ville se ud hvis jeg valgte at slette et billede.

App’en er gratis og man kan kan meget mere end det her, men det her var blot en lille introduktion til app’en. Jeg skal nok gå mere i dybden en anden gang, da den simpelthen kan så meget.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.