Vegansk uge – her kan du spise skøn (og vegansk) sushi i Aarhus

Inden jeg deler en håndfuld af de opskrifter, som jeg har lavet imens jeg spiste vegansk, så blot et lille tip til de af jer, som måske leder efter veganske alternativer i Aarhus. Det er faktisk ret vildt hvor mange (gode) veganske muligheder der er kommet i byen indenfor det seneste år – og det er helt sikkert blevet meget lettere at spise vegansk – i forhold til forrige år hvor jeg også tog en vegansk uge.

SuperBrugsen (på Vesterbro Torv i Aarhus) var også godt med forrige år, men hold op, hvor er udvalget blevet stort nu – der er masse en masse veganske alternativer til kød, hvis man er til det – men deres grøntsags-afdeling er altså også bare fantastisk! De har et kæmpe udvalg af gode sager og jeg besøger butikken mere end hvad godt er. Okay. Nok snak om SuperBrugsen og videre til det, som jeg rent faktisk gerne vil fortælle lidt om. Nu til den veganske menu på Let’z Sushi.

Læs også: Vegansk uge – her kan du få skøn og vegansk frokost salat i Aarhus

Som I måske har luret på min Instagram i dag, så lokkede jeg Andreas til at tage fri fra arbejde i et par timer, så vi kunne prøve den veganske menu på Let’z Sushi og holy moly, det skuffede ikke! Vores frokost bestod af tempura grøntsager med en skøn goma dressing, en lille tofustarter med avocado og sojamarinerede rødløg, en spicy tangsalat og en vegan menu med 17 stykker sushi.

Der var rigeligt af mad til to (vi trillede hver til sit efter vi havde spist) og hele gildet koster omkring 270 kr., hvilket er i den dyre ende for en frokost, men det er klart pengene værd, hvis man gerne vil forkæle sig selv. Okay, det var blot et lille tip! Nu vil jeg gøre mig klar til et møde. Plejer aldrig at tage møder så sent på dagen. I need coffee.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.