Vandt du mon den pæne vinterjakke fra Pieszak?

Det var jo SÅ fedt, at I var så mange som ville være med i konkurrencen om jakken fra Pieszak, som jeg også selv synes er så, så flot. Vinderen blev Maria Jessen og der ligger en mail og venter på dig, ligeså snart jeg har udgivet det her indlæg.

Åh, jeg synes, at det var SÅ ærgerligt, at I alle sammen ikke kunne vinde, så derfor har jeg fikset en ny konkurrence til jer, som går i luften i næste uge. Det er en pakke med nogle af mine yndlingsprodukter og jeg skal hente det i København på fredag! Glæd jer!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.