Ugens ‘av min pung’

Ja, så skete det. Jeg skulle bare lige kigge ned forbi H&M, sådan omkring frokost, for lige at se hvad der var tilbage af Erdem x H&M kollektionen og bum, så var jeg næsten 2000 kr. fattigere. Jeg elsker mine køb, men jeg ved også bare, at det er den dårligste måde at starte en måned. Især når vi lige har besluttet at vi skal til Asien igen (læs min rejseguide til Tokyo lige her) i starten af det nye år og jeg skal til at spare.

Problemet er, at jeg er rigtig god til at spare op, men det går simpelthen i kage, ligeså snart jeg begynder at bruge mit dankort. Derfor ved jeg bare, at jeg ender med at købe mange ting denne måned, så jeg har samlet en masse favoritter, som jeg har luret på det seneste stykke tid og overvejer at klikke hjem. I har set tasken fra Balenciaga før, men jeg vil så gerne klikke den hjem!

Læs også: 70’er vibes med et twist (og verdens sejeste video app)

Reklamelinks: Lyserød sweater fra Stories, Sort Balenciaga pung, Glimmerbukser fra Ganni, Leopardjakke fra Ganni, Rød hue, Flettet taske, Take-away t-shirt fra Ganni, Printet tørkæde, Sneakers fra Eytys.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. I hvor spændende at i skal til Asien igen! Elsker dine guides og glæder mig til den dag jeg skal kan tage rejsen ! Men kan godt nok også forstår at du er forelsket i de items du har linket til – De er super flotte !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.