Ugens ‘av min pung’ #2

Lækre efterårs- og vintervarer, come at me! Det her kolde vejr passer mig ret godt, da jeg elsker, at pakke mig ind i uld-blandinger og en masse lag. Jo mere det ligner, at jeg hele min garderobe på, på én gang, jo bedre! And Other Stories (reklamelink) har nogle virkelig fine varer nu her og jeg kunne købe mig fattig i det hele, men jeg forsøger at holde mig til at par gode sager, såsom skovmandsskjorten (reklamelink) som røg med forrige uge og den lyserøde strik, som hænger hjemme i skabet og venter på mig.

Den fine, mørkeblå pung (reklamelink) er forresten også ny og den har, intet mindre, den perfekte størrelse til mine nye visitkort, som jeg fik lavet forrige måned. Den passer også lige ned i Marni’en, du!

Læs også: Mit orange telt (og 12 seje dynejakker til vinter)

Reklamelinks: Sort blazer, Skovmandsskjorte, Smukke handsker, Lædernederdel, Vinterstøvler, Sort kjole, Ternet blazer, Lyserød sweater, Lang ternet blazer jakke

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.