UDSALGET STARTEDE (SOM ALTID) HOS MAGASIN + EN GUIDE TIL UDSALGET I AARHUS – STONEMUSE

UDSALGET STARTEDE (SOM ALTID) HOS MAGASIN + EN GUIDE TIL UDSALGET I AARHUS

Traditionen tro, så startede Andreas og jeg d. 27. december med at tjekke udsalget ud og traditionen tro, så endte vi med at købe noget i Magasin. Vi starter altid med at kigge i Magasin når vi tjekker jule-udsalget ud, og det er både forbi, at vi bor ret tæt på, men det er simpelthen også fordi, at jeg gerne vil kigge derind, som én af de første!

Magasin
Andreas endte med at købe et par sko fra Mads Nørgaard for en slik i Magasin, og jeg stoppede mig selv, og lod en lang, coralfarvet jakke fra Filippa K hænge. Jeg skal dog tilbage inden længe, for at tjekke den ud, I ved, skal bare lige tjekke og se om den stadig hænger der. Der er helt vildt mange lækre sager at finde i Magasin i år og jeg synes især, at mande-afdelingen har nogle gode sager i år.

Designers Remix
Hvis I følger mig på instagram, og især, på instagram stories, så ved I godt, at jeg var forbi Designers Remix for at tjekke deres udsalg ud. Jeg kom til at købe en fantastisk smuk læderjakke som jeg har kigget på ALT for længe, og selvom det var et ret vildt køb, så er jeg sikker på, at jeg det er en jakke, som jeg kommer til at elske. Anywho, alle deres ‘gamle’ varer er sat ned med mellem 40% og 50%, så det er helt sikkert muligt at gøre sig et rigtigt godt køb eller to.

Utzon
Jeg følger Utzon på instagram og det ser ud som om, at de har sat nogle vildt lækre sager ned! Deres udsalg starter I DAG klokken 10 og har I tænkt jer, at tage ned for at kigge i dag, så mødes vi helt sikkert i køen. Jeg tager en kop kaffe i hånden og tvinger nok også Andreas med – han er nemlig den eneste, som kan stoppe mig, hvis jeg er ved at købe noget dumt. Men jeg glæder mig!

Støy
I går startede udsalget hos Støy, hvor man altid kan finde et par gode køb. Man kan spare op til 60% på Acne Studios, Norse Projects, Helmut Lang, Ganni, Alexander Wang og meget mere. Har I forresten været forbi efter at de har givet butikken en make-over? Det er simpelthen blevet så pænt. I følge deres Facebook-side, så er der endnu flere ting på udsalg i deres butik end der er online, så det er bare med at kigge forbi.

Isabel Marant
Uh, jeg har glædet mig til det her. Det allerførste udsalg i Isabel Marant løber af stablen på fredag og jeg skal helt sikkert ned og kigge forbi. Jeg er vild med den lille men flotte butik og kan jeg få en jakke til nedsat pris (jeg er jakke afhængig, jeg ved det) så bliver jeg meget, meget glad.

FF2
Og nu hvor vi er ved Isabel Marant, så snakkede jeg lidt med store manageren fra den nye Isabel Marant butik, og hun var sød at fortælle mig, at FF2 skal udfase al deres Isabel Marant, da de ikke kan have det i butikken længere – så mon ikke, at der er mulighed for at lave nogle lækre Marant scoops det næste stykke tid? – jo, det tror jeg nok lige! Ellers starter deres udsalg på fredag og jeg er helt sikker på, at det er et besøg værd.

Envii 
I den billigere ende, er der favoritten Envii. De har sat rigtigt mange ting ned med 50% og det er virkeligt nogle gode scoops, som man kan gøre sig der! Var lige forbi deres butik på Store Torv og de flotteste ting er simpelthen sat ned med 50%, så man kan gøre sig nogle virkeligt gode køb. Seriøst, kig forbi, man kan simpelthen finde så mange fine sager til næsten ingen penge.

Så! Det var min lille liste! Jeg håber, at I kunne bruge den? Der er selvfølgelig også en masse gode sager at finde online og nedenfor, der har jeg samlet nogle af de udsalg, som jeg synes ser spændende ud.

Spar 40% (!) hos by Malene Birger
Spar op til 50% hos Me & the Met
Spar 40% hos ByFlou
Spar op 50% hos AndPants
Spar op til 25% hos Rezet

Indlægget indeholder affiliate. 

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.