Tyndere ben og helt nye projekter (status på mine 18 nytårsforsæt)

I starten af året delte jeg mine 18 mål for 2018 og nu, godt et halvt år inde i ’18, så tænkte jeg, at det var på tide med en lille opdatering. Der er sket ret meget siden sidst. Dengang jeg udgav indlægget havde vi endnu ikke solgt vores gamle lejlighed (jeg kan ikke engang huske om vi havde sat den til salg endnu) og de to flytninger har helt sikkert gjort, at mange af mine mål er blevet skubbet lidt væk og dermed ikke indfriet. Det var dog ret dejligt at kigge dem igennem igen og se hvilke mål, som jeg rent faktisk har nået. Uden egentlig at tænke over det.

Fik I sat og nået nogle af jeres mål for i år? Det var fedt at høre fra jer i kommentarfeltet og der var især én ting, som flere af jer kom ind på, som der har siddet fat i mine tanker siden dengang, men lad os tage det nedenfor. Læs med!

Læs også: Den nemmeste måde at holde styr på alle sine (vigtige) kvitteringer

1. Blive millionær
Den var også på listen forrige år, men…

Update: Ja, altså, det kører da i forretningen, men jeg er slet ikke tæt på at blive millionær. Der var dog lige en periode på en lille måned, hvor jeg kunne kalde mig selv for millionær. Det var da vi havde solgt den gamle lejlighed og endnu ikke havde købt den anden – og jeg havde overskuddet fra salget stående på min konto. Det var altså ikke dårligt, men de er long gone nu.

2. Blive ‘ekspert’ indenfor et mad-område
Jeg vil i hvert fald gerne dykke ned i et emne! Tænker at det skal være indenfor vin, ost, det asiatiske køkken eller pomfritter. Pomfrit ekspert, lyder da meget godt, gør det ikke? Det er jeg dog næsten allerede.

Update: Dette er så slet ikke sket. Efter vi flyttede hjem til de gamle i en periode, så havde vi ikke ‘adgang’ til et køkken og den lange transport tid til og fra Aarhus, gjorde os simpelthen så dovne når det kom til mad – og min mor serverede også en masse mad, så vi behøvede slet ikke at lave mad. Åh, man bliver sgu lidt af et barn igen, når man kommer hjem til de gamle.

3. Blive ved med at være cheerleader for andre
Jeg hepper altid på andre mennesker, når de har ideer eller mål, men jeg huske mig selv på at blive ved med med at gøre dette selvom det ikke altid kommer retur. Blogland er et lille land, især i en lille by som Aarhus og ikke alle hepper på hinanden, desværre.

Update: Hmm. Ja og nej, jeg har ikke rigtig tænkt eller mærket til den her. Det er måske fordi, at jeg har været udenbys ret meget og været fokuseret på vores nye bolig, såeh, ja, der er ikke sket så meget på det her punkt. Same old me. 

Læs også: Dagens første kop (og et kig ind på vores gamle badeværelse)

4. Lære at elske indisk mad
Indtil videre så synes jeg bare at det smager ‘fint’ men det stikker ikke andre asiatiske køkkener, såsom thailandsk, japansk eller vietnamesisk. Hvor går man hen for at få god indisk mad? Husk, Andreas og jeg rejser gerne til udlandet for at spise god mad.

Update: Da jeg udgav indlægget, så var der flere af jer, som skrev at vi skulle tage til London for at spise indisk og det var også in the books, men der kom lige en tur til Chicago i vejen for den plan. Indisk mad er der derfor ikke blevet spist så meget af, men det kommer! London er heldigvis meget tæt på og det er simpelthen så længe siden, at jeg har besøgt den by.

5. Læse flere bøger
I den helt gammeldags form. Jeg lytter til flere bøger om måneden, men jeg vil gerne blive bedre til at læse tykke, fysiske bøger og slappe helt af. Tror også mine øjne har godt af at komme væk fra en skærm.

Update: Det er 100% sket, men der er også mange som bliver hørt i Mofibo. Jeg synes det er så svært, fordi jeg elsker krimier, men de er så pokkers grimme (ja, jeg går op i det) så jeg har det med at lytte til dem, fremfor at læse dem. Jeg gider ikke have bøger stående, som jeg ikke finder pæne.

6. Købe færre ting
Som (mode-agtig) blogger, så tror jeg at min garderobe er større end de flestes, men jeg forsøger alligevel at holde den lille og brugbar. I år, vil jeg blive bedre til at strukturere og vælge hvad der skal være en del af mine garderobe. Jeg er forresten ved at tømme godt ud af min garderobe ovre på min salgsprofil på instagram lige nu. Den er privat, men jeg tilføjer alle, som følger.

Update: Det her er 100% også sket og det føles skønt. Jeg siger nej til det meste og jeg shopper ikke ret meget. Jeg gider ikke fylde den nye lejlighed op med unødvendige sager, så er lidt tomt og jeg er vild med det.

Læs også: Den fineste ‘Aarhus’ illustration til billedvæggen (og lidt om vores nye vægfarve)

7. Starte et nyt projekt
Ja, det her er jeg ekspert i, men jeg vil gerne prøve nye ting af i år. Hvad det skal være ved jeg ikke helt, men jeg glæder mig til at komme igang, uanset. Jeg vil gerne videreudvikle Stonemuse universet.

Update: Åh, det her med et få nye ideer og starte nye projekter, er noget af det bedste ved mig selv – men det er helt sikkert også noget af det ‘værste’ ved mig selv. Jeg er pokkers god til at få ideer, men jeg mister også interessen så sindssygt hurtigt. Jeg arbejder på det og der er nye ting på vej. Som altid.

8. Dyrke yoga
De der kender mig IRL ved, at det her er ret vildt, men 10-turs kortet er allerede i hus, jeg skal til et yoga arrangement på lørdag og jeg glæder mig til at prøve det.

Update: Det er stadig på to-do’en at få startet mit abonnement op, som bare ligger i skuffen og venter på mig. Jeg giver de mange flytninger skylden.

9. Give mindst et kompliment om dagen
Og det kan både være IRL eller online. Det er vi danskere altså for dårlige til og dét til jeg meget gerne blive bedre til, da jeg ved, at jeg har overskuddet til det.

Update: Det her er jeg god til og der er jo ikke noget nemmere sted at gøre det end på Instagram. Min erfaring er, at jo flere man giver, jo flere kommer tilbage. Ikke at det skal være noget for noget, men det giver bare good vibes hele vejen rundt.

Læs også: Stenbiderrogn og vafler (her kan du få god morgenmad og brunch i Aarhus)

10. Tjene flere penge
Jo, jo, det går da godt i min lille virksomhed, men skal jeg nå mål nr. 1 så skal der altså til at ske noget. Jeg vil gerne tjene mange flere penge i ’18 og nu er det ude i universet.

Update: Mo money, mo problems. Ej, det spiller og det ser ud til, at jeg kommer til at nå det mål, som jeg havde sat for mig selv i starten af året. Vi har jo også en dyrere husleje end før, så der skal tjenes nogle penge.

11. Bruge flere penge
I min virksomhed. Jeg har haft svært ved at bruge pengene på min firmakonto, men det skal der laves om på nu – i år vil jeg nemlig gerne bruge flere penge på udstyr og seje mennesker, som jeg være med til at gøre min virksomhed endnu bedre. Mere om det en anden gang – men hvis du kan finde ud af at lave seje og smukke videoer – så skal du holde øje herinde, da jeg nok godt kunne bruge din hjælp!

Update: Bruge flere penge, siger du? Joh, det kan jeg da godt og det har jeg da også gjort. De seneste år, så har jeg haft en revisor, som har ordnet det meste for mig (gælder det som en ansat?) og denne måned har jeg fået min første ‘ansatte’ som skal hjælpe mig med at lave video indhold på mine forskellige kanaler. Hun er ung, sej og så god. Stay tuned!

12. Få tyndere ben
Det her er også noget som var på listen forrige år, men det lykkedes på en eller anden måde ikke. Måske er det pomfritterne fra punkt 2, som er skyld i den her?

Update: Har spist mange pomfritter i år. Fik det til frokost og aftensmad i går, så det…

Læs også: Voksne, nye rutiner (og et kig ind i vores gamlelejlighed )

13. Blive bedre til at tale
Jeg kan ikke formulere mig. Sådan overhovedet. Selvom jeg ‘bare’ snakker med Andreas hjemme på sofaen, så kludrer jeg rundt i mine ord og jeg hader det. Det er altså ikke noget med at være nervøs eller noget – jeg vil bare gerne have ord sagt inden de forsvinder fra mine tanker – og så ender jeg, altid, med at kludre i det.

Update: Kludrer stadig i det og som Helene skrev i kommentarfeltet: “Genkender det med at kludre i ord alt for godt, og vil lige tilføje den på min liste, over ting jeg vil blive bedre til i 2018! Men hvordan øver man sig i det?” og det har jeg simpelthen ikke noget svar på. Nogle ideer?

14. Redde seng hver morgen
So far, so good.

Update: Det her har jeg faktisk gjort hver eneste dag. Det er jo den bedste følelse at vågne op og starte dagen med at gøre en god ting for sig selv.

15. Omgive mig med endnu flere seje kvinder
Men hvor finder man lige sådan nogle? Jeg har ret mange seje damer i mit netværk, men der er masser af plads til flere. Den største inspirationskilde er altså dem, som man omgiver sig med!

Update: Der var flere af jer, som nævnte, at I manglede et fællesskab, som var lidt ligesom Ladies First, men som ikke var lige så ‘business’ fokuseret. Et fælleskab, hvor man kunne mødes for at lære og inspirere hinanden – og det mangler jeg også. Mon der er nogen, som kender nogle gode steder eller går med tanker om at starte et op selv? Så hiv fat i mig!

16. Bruge penge på fisk
Det her er måske et lidt underligt punkt, men jeg elsker fisk, nærmest mere end noget andet, men jeg bliver altid så nærig når jeg er nede for at handle, så derfor er det en sjældenhed, at jeg ender med at købe noget. Ikke længere og uhm, jeg kunne virkelig godt spise nogle kammuslinger lige nu!

Update: Det her er slet ikke sket og vi er faktisk blevet så ‘nærige’ at vi hverken gider at købe kød eller fisk, når vi skal lave aftensmad.

Læs også: Hvilken farve skal vi vælge til væggen i stuen? (please send help)

17. Få struktur i hverdagen og virkelig arbejde når jeg arbejder
Jeg vil gerne have noget mere struktur ind i min hverdag. Jeg har tendens til at bruge alt for meget tid på dumme ting, hvis der er noget jeg ikke orker, og kan derfor sagtens sidde om aftenen og arbejde, fordi det forsømte skal nås. Det er blevet meget bedre i 2017, men i de perioder, hvor jeg ikke følger min morgenrutine, kommer op i god tid og i tøjet, så kommer jeg ikke ordentligt i gang med min dag og så er jeg ikke ligeså produktiv.

Update: Det her kæmper jeg stadig med og jeg er netop begyndt at bruge Trello for at se om det kan hjælpe på det. Indtil videre er jeg ret stor fan, men tænker at jeg kommer til at dedikere et helt indlæg til det, hvis det fungerer for mig. Nogen af jer, som bruger det? Jeg er vild med de mange funktioner, men jeg er stadig ved at lære det at kende og ved at finde ud af hvordan det kan fungere for mig.

18. Begynde at tale i mine Instagram stories
Oh, shit.

Update: Jeg har talt et par gange, men vil gerne gøre det endnu mere – så jeg håber, at I kan leve med min meget (åbenbart) jyske accent.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.