TWO FAVORITES

Her er nogle dugfriske billeder fra i morges, hvor Andreas og jeg var tidligt ude af døren for at arbejde nede i byen – og hoppe et smut på McD. Og yes, det var McDonalds. Hver onsdag i maj, kan man nemlig svinge forbi og smage deres McMuffin, og det tilbud kunne jeg ikke sige nej til – jeg havde aldrig smagt den, så den skulle selvfølgelig prøves. Jeg kan nu konkludere, at jeg nok aldrig skal have den igen. No thanks.

Here’s some fresh photos from this morning where I am wearing some of my favorite items – my Wang bang and my jacket from Muuba. I definitely don’t wear both items enough!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

15 Comments
  1. Ha ha I know ;)
   Måske jeg skal vænne mig til den McMuffin? Oh well, næste onsdag!

 1. Jeg var også lige forbi Maccen i dag for at prøve den. Synes nu, den var helt i orden, men sgu ikke de normale 20-25 kr. værd!

  1. Det snakkede vi også om. 25 kroner er godt nok meget for den lille bolle.
   Men uden æg, ville jeg måske kunne li’ den…. Næste onsdag it is!

 2. Hahaha, jeg har lovet min kæreste at tage forbi McD næsten onsdag, så han kan få to gratis – og så købe to selv, for han elsker dem. Jeg forstår det ikke, mænd er sgu underlige….

  1. Ha ha det er sgu mange McMuffins.
   Men ja, mænd, tror vi kører samme plan næste onsdag ;)

   … Må prøve at købe en kaffe med. Måske det hjælper på smagen!

 3. Hvor er tasken fra? Den bliver postet ofte, men kan simpelthen ikke finde mærket :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.