Trekants tricket | sådan her skal I altså bruge jeres concealer

Sorte render under øjnene, nej tak! Det er ikke fordi jeg har døjet med mørke render under øjnene, men lysere, det kunne de sagtens blive. I MANGE år efterhånden, der har jeg forsøgt med concealer under øjnene, men det har ligesom aldrig rigtigt fungeret for mig. Jeg har lignet en skræmt mus eller et spøgelse, så jeg har altid holdt mig fra dem.

Men! Fordi jeg er begyndt at bruge mere tid på youtube, så er jeg også begyndt at se flere beauty videoer (og jeg er egentligt også begyndt at bruge mere make-up, spørg mig ikke hvorfor) og i den forbindelse, der er jeg faldet over det her trick igen og igen – og nu har jeg så fundet ud af at faktisk det virker. Selv synes jeg, at jeg ser friskere ud og min mascara kommer til sin fulde ret, hvis man kan sige det sådan.

Det var ikke rigtigt meningen at jeg skulle prøve det her af, men da jeg var i Tyskland her i weekenden, så fik jeg bare sådan en lyst til at købe en masse nye beautysager med hjem – både fordi, at det jo er billigere dernede men også fordi, at jeg har været i en periode, hvor jeg har syntes at min hverdagsmakeup var lidt kedelig. På den ene side vil jeg gerne bruge mere makeup, en mørk øjenskygge fx, men jeg synes heller ikke altid, at det fungerer i hverdagen. Det bliver ligesom bare lige for meget. I hvert fald for mig.

Trin 1: påfør din concealer
Brug din primer og foundation, som du plejer. Tegn med en pensel eller brug din finger til at tegne en trekant under hvert øje, som går fra det midterste punkt på din kind op til kanten af hvert øje.

Trin 2: blend blend blend
Brug igen dine fingre eller en svamp og blend din concealer godt ud, så du undgår kanter eller streger. Sørg for at duppe, så meget som muligt fremfor at ‘trække’ din concealer, da huden er meget meget følsom under øjnene. Slut af med transparent pudder omkring dine øjne.

Det gode ved denne metode, er at du trækker opmærksomheden  op til dine øjne, fremfor blot at farve ‘det mørke’ under øjnene. Det er et lille trick, ja, men det virker altså og denne video viser det meget bedre end jeg fortæller det. Se med lige her:

Happy concealing!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
  1. Det var godt nok en helt anden måde at gøre det på end min ‘dub tre klatter ud under øjet og hurtigt videre rutine.” Havde godt nok aldrig troet så meget consealer ville blive så pænt.
    Tak for tippet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.