TRANSPARENT OVERSIZE CLUTCH

Ja, jeg er sgu blevet ret vild med oversize clutches for tiden, og da jeg fik handlet lidt for voldsomt ind i MAC forretningen i Magasin, manglede jeg en endnu større make-up taske. Jeg hev denne frem fra gemmerne, og shit, jeg havde sgu helt glemt hvor fed den er. Nu vil jeg smutte ned i byen for at ordne nogle kedelige praktiske ting – men men men jeg skal også købe en ny læbestift som jeg viser jer senere.

I have become quite fond of oversize clutches and when I bought quite a few things in MAC the other day, I needed another make-up bag. I found this in the back of my closet and I had completely forgotten how amazing it is. 

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
    1. Måske :)
      Den er nok ved at være over to år gammel. Men afdelingen hedder ordnung eller sådan noget :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.