3 ting du skal overveje når du skal investere i høretelefoner (til rejsen)

Reklame | Høretelefoner, som man skal med på sin rejse, skal kunne mange ting – de skal levere god lyd, de skal være behagelige at have på ørene i længere tid og så må de ikke fylde for meget i håndbagagen. Man skal jo have plads til de ekstra par sko, ikke? Uanset om du skal lytte til musik, se den serie som du har udskudt til turen (hvis du mangler inspiration til gode serier så læs De 25 bedste serier på netflix lige nu – den største guide til netflix’) eller bare gerne vil tage en lur uden at kunne høre folk omkring dig, så skal du altså bare have et par gode høretelefoner med dig!

Det kunne være verdens sejeste hørebøffer, som de her fra Aiaiai. Inden jeg pakkede kuffertene og tog til Los Angeles, så lavede jeg mine egne høretelefoner til flyturen. Jo, den er god nok. Jeg har selv udvalgt alle delene, som mine høretelefoner består af og sammensat dem, så nu er de lige som jeg vil have dem! På Aiaiai’s hjemmeside, kan man lave sine helt egne høretelefoner men man kan også vælge par, som allerede er sammensat til det formål, som man gerne vil bruge dem – men jeg ville selvfølgelig gerne lave dem selv – og jeg valgte selvfølgelig at bruge velour til mine. Det var nemt, overskueligt og bare lidt blæret. Oh, yes.

Læs også: Vores ‘boathouse’ i Los Angeles – et sted man KUN kan finde gennem AirBnb

Nu er det ikke fordi, at man kun skal købe høretelefoner hvis man skal på en lang rejse, men jeg blev bare overrasket over hvor behagelig en tur blev, når man havde sådan et par gode hørebøffer på ørene. Man skal jo have dem på ørene i ret længe, og mine ører gjorde overhovedet ikke ondt efter de mange timer, hvilket er den bedste indikation på, at man har fingrene i et par gode hørebøffer. Hvis I synes, at de er seje, så har jeg en rabatkode til jer – med koden AIAIAI15 – så sparer i 15% på hele jeres kurv. Koden er gyldig til og med d. 31. August, 2017.

Jeg troede forresten, at leveringen ville være lidt længere end normalt, da jeg selv bestemte hvordan de skulle sammensættes, men jeg modtog dem efter blot to dage – endda i en flot og lækker kasse! Jeg bestilte også et par Aiaiai Tracks med, så jeg også havde havde en mindre model, og de giver mig altså bare total throwback, da jeg også havde sådan et par i gymnasiet. Anywho, de her skal I altså prøve, hvis I har en længere rejse i sigte… eller bare godt kan lide god lyd.

Reklame |

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.