Tip: smuk og billig aftensmad

Endnu engang var aftensmaden fra VACA og mad bliver da næsten ikke smukkere? Ovenfor ser I min yndlingskombination (jeg bestiller altid det samme), som består af salat med pulled pork og sorte bønner, 4 små saml-selv-tacos med masser af guacamole, ribs med BBQ, tortilla chips med forskellige dips, majskolber med ost og tomatiserede flæskesvær, som er syndigt lækre.

Andreas og jeg deler alt på billederne her og så er stadig en smule tilbage til natmad eller frokost. Der er for lige under 300 kr. her, så det er ganske godt givet ud, hvis I spørger mig!

Vaca_Aarhus_5 Vaca_Aarhus_4 Vaca_Aarhus_3
Vaca_Aarhus_Vaca_Aarhus_2
TALLERKNER HERFRA

Indeholder affiliate

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
  1. Mmh jeg elsker det!! Har planer om selv at lave noget lignende i morgen og har derfor købt ind til wraps, pulled pork og barbeque. Er dog lidt i tvivl om hvordan jeg skal lave kålen. Har du en ide? Det er sådan lidt syrligt ikke?

    1. Vi lavede også taco night forleden hvor vi bare havde fintsnittet (sådan überfint) kål og det fungerede rigtigt godt. Det er nemlig syrligt hos Vaca men det er måske bare en smule citron og måske lidt vand? Aner det ikke, har godt studset lidt over det ;)

  2. Hej Michelle,
    vil super gerne prøve det her, det ser super lækkert ud!
    Ville dog høre, om det kun er take-away eller om man også kan spise derinde? Bor nemlig ikke i Århus, så det ville være rart :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.