Her skal du spise frokost i København

Jeg gætter de fleste københavnere kender det her sted. Jeg har i hvert fald været forbi Fredco’s Deli næsten hver gang jeg har været i hovedstaden og der er næsten alt fyldt helt op derinde.. og jeg forstår godt hvorfor. Prisen er god og alt hvad man drømmer om, kan man få i sin salat. Hallo, åben lige i Århus, ikke? Vi mangler sgu sådant et sted!

Michelle-nielsen-københavn-fredcos

Michelle-nielsen-københavn-fredcos-2

Fredcosdeli

Okay, det her var i tirsdag, sidste uge og her til morgen er jeg på vej til hovedstaden igen. Jeg har taget fineste Nanna under armen og så skal vi skal rundt og besøge en masse PR bureauer og så har jeg også et enkelt møde, inden vi vender snuden hjem igen i aften. Det bliver en sjov og lang dag, men hvad gør man ikke for at man sove hjemme i sin egen seng?

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Super hjælpsomt post! Skal helt sikkert afprøve Fredco’s Deli næste gang jeg besøger København. Det ser såå lækkert ud!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.