THIS FRIDAY NIGHT

Her til morgen vil jeg tippe jer om et fedt event der sker på natklubben Bernhardt fredag aften. Det er Redbird.dk og Magasin, som inviterer til et stort mode-event hvor det er muligt at få et smugkig på sommerens trends, alt i mens man støtter et godt formål – når man køber en billet til eventet, så donerer man nemlig 30 kr. direkte til Kræftens Bekæmpelse. Med billetten får man også en lækker goodiebag, pagne, eyecandy (uh), DJ’en vil spille labert musik og når efterfesten går i gang, så byder Bernhardt på en times fri daiquiri i baren. Oh oh.

Jeg tager min gode veninde under armen, og jeg tror det bliver den sjoveste aften og nat længe. Køb billetter til eventet her og find det på facebook her. Vi ses til en lækker aften med pagne, fashion, goodiebags, cupcakes og masser af strawberry daiquiris. Håber vi ses fredag!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.