THESE LAST THREE DAYS

I onsdags var jeg på besøg hos ILLUMS BOLIGHUS, som bød på lækker tapas og vino sammen med stylisten Christina Wedel, så vi kunne høre om tøjet, som man kan finde i den store, flotte butik. Det var SÅ fint og jeg fik hygget med de andre blogger-ladies.

Lidt snapshots fra Aros, hvor man lige nu kan finde WES LANGS tattoo inspirerede kunst. Jeg mener det, der skal I seriøst tage ind og kigge. Jeg vil ikke kede jer med detaljerne men det er super inspirerende, og jeg tager helt sikkert et smut derind igen.

Første stop på vores pubcrawl sammen med Heering likøren. Til at starte med, fik vi alle en cocktail med te, kanel, chili og ingefær hos MEMPHIS ROADHOUSE. Den havde en meget røget eftersmag og fangede virkeligt the southern feel af USA  – og jeg har selvfølgelig allerede planlagt en tur tilbage på Memphis Roadhouse sammen med Andreas. Stemningen var så lækker derinde.

De to flotte drinks, som I kan se på nogle af de nederste billeder, er grunden til at jeg ikke fik blogget i går. Torsdag aften var jeg nemlig inviteret på en blogger pubcrawl, hvor vi besøgte nogle af de bedste barer i Århus for at smage cocktails med kirsebær-likøren Heering. Det var skidesjovt men det resulterede også i en ret stille dag i går, hvor jeg ikke foretog mig meget – men – jeg fik dog besøgt kunstmuseet AROS, for at kigge på WES LANG udstillingen, som jeg kun kan anbefale!

The two pretty drinks, you can see in some of the pictures below, is the reason I did not blog yesterday. On Thursday night I was invited to a blogger pub crawl, where we visited some of the best bars in Aarhus to taste cocktails with the cherry liqueur, called Heering. So fun!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.