Frokost i hovedstaden – få fantastiske ‘pies’ lige midt i København

Jeg lyttede lige nogle af vores tidligere podcast afsnit igennem og i et af dem, snakker Danica og jeg rigtigt godt om ‘the American Pie Company’ og det slog lige, at jeg slet ikke har fået delt min kærlighed til stedet herinde! For et par uger siden, ville vi gerne spise et nyt sted og vi faldt over det her seje sted, uden rigtigt at kende det i forvejen.

Verdens hyggeligste indretning, fantastisk mad og en skøn atmosfære! Danica og jeg spiste nogle af deres ‘savoury’ frokost pies, men næste gang jeg skal forbi, der vil jeg gerne smage nogle af deres ‘sweet’ pies. Uh, de ser godt nok også lækre ud!

Læs også: Ny café i Aarhus – sund mad, fantastisk kaffe og instagram venlighed


Der er virkeligt mange gode spisesteder i København, så det er svært at vælge hvor Andreas og jeg skal spise, når vi skal på weekendtur til hovedstaden i næste uge, men jeg overvejer lidt om vi skal her forbi. Det var nemlig ualmindeligt lækkert!

Navn: The American Pie Company
Adresse: Skindergade 25, 1159 København K

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.