THANK YOU FOR FOLLOWING


Det gør mig så skideglad når I følger mig på Instagram men husker I også at følge mig på Bloglovin? Det gør mig SÅ glad hver gang der er en af jer som trykker follow og hver eneste nye follower betyder mere end I aner ♥ I får lige et sneak peek af et outfit fra i dag, som jeg poster i morgen formiddag. Det er nok et af de mest afslappede looks jeg har vist her på bloggen og oven i det, har jeg kun sovet tre timer i nat – alligevel synes jeg dog, at det er blevet nogle af de fineste. Vi ses i morgen eller på instagram senere. Jeg er virkeligt smadret. Sov godt!

Heres a sneak peek of my outfit from today which I am gonna post tomorrow morning. It’s probably one of the most relaxed looks I’ve ever shown here on the blog and on top of that, I’ve only slept three hours last night – anyways, I think that it was some of the finest. See you tomorrow or on Instagram later. I’m smashed. Sleep well!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.