Tapas og sushi, siger du? Vi har været forbi ‘TAPASHI’ ved Klostertorv

Hvis I ligesom mig, er gået forbi de store skilte udenfor de nye TAPASHI lokaler – I ved, dem hvor der står ‘tapas og sushi’ og tænkt – hvad pokker er det? Så skal I læse med lige her. Jeg var nemlig meget spændt på at afprøve konceptet og finde ud om tapas og sushi (og cocktails) kunne kombineres og det kunne det åbenbart godt. Læs med!

I fredags spiste Andreas og jeg aftensmad på den nyåbnede TAPASHI restaurant, som ligger på Klostertorv. Vi startede med at sætte os til rette i de store, flotte lokaler og blev hurtigt tilbudt et par cocktails. Jeg valgte en margarita (som altid er en favorit) og Andreas valgte en whiskey sour, som også han altid vælger. De var gode begge to!

Læs også: 3 skønne (og økologiske) caféer i Aarhus

Sushi menukortet var stort og var på næsten 40 sider, men der var masser af billeder af maden og det kan jeg egentligt godt lide. Man skal dog bladre meget og holde styr på mange sider, hvis man gerne vil bestille mange forskellige ting, som vi gerne ville og gjorde! Tapas menuen var heldigvis meget mindre, hvilket var dejligt, så man ikke skulle igennem flere sider. Vi blandede lidt fra begge menuer og fik blandt andet serveret friteret lotus, crunchy rejer, avocado med honning og andre gode sager, det møreste teriyaki kød, kimchi sesam og en masse skøn sushi.

Det hele smagte sindssygt godt og jeg blev glædeligt overrasket over hvor lækre sushirullerne var. Faktisk synes jeg, at de er nogle af de flotteste ruller i Aarhus og de var både pyntet med blomster, caviar og spicy sesam. Mums!

Læs også: En anmeldelse af den nye ‘the Hummus and Pita Bar’ i Aarhus

Da vi var der i fredags, så fik vi mødt ejeren af TAPASHI og jeg var meget, meget interesseret at høre mere om tapas og sushi konceptet. Så vidt jeg kan få forstå det, så er det ikke så meget tapas, som i spansk tapas, som er konceptet her, men det er mere en slags fingerfood og ‘nipse’ mad, som man spise imens man drikker nogle af gode cocktails, som de serverer herinde. Meget af det tapas, som var på menukortet var også asiatisk inspireret og med asiatiske smage, så er det faktisk slet ikke så mærkeligt endda.

Alt i alt, så er TAPASHI et fedt sted, som jeg glæder mig til at besøge igen – der er så mange ting på menuen, som vi ikke fik prøvet – og de cocktails, som de havde på menuen var simpelthen for lækre.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.