Synes du også, at det der med læbestift er lidt svært? Så læs med lige her!

Reklame | Jeg ser mange youtube videoer. Måske lidt for mange. Det vil jeg gerne indrømme. Mange af de videoer jeg ser, er beauty relateret men når jeg ser videoer om læber – og alle de dertilhørende trin, som man åbenbart skal igennem for at påføre det på den helt rigtige måde – så falder jeg lidt fra. Det ser nemlig så smukt ud, men ligefrem at gøre alle tingene, har jeg dog aldrig fået taget mig sammen til. Heldigvis, så er denne palette fra Maybelline lige landet – og jeg er excited!

Den nye Color Drama Lip Contour Palette fra Maybelline er en læbe-palette der indeholder 6 forskellige farver. Der er også en primer, en highlighter (hvem havde troet at det også fungerede på læberne?) og en applikator, som gør det let at fordele farverne. Faktisk er hver side (2. line og 3. color) sammensat, således at de passer sammen, men man kan sagtens blande for at få et helt skræddersyet udtryk. Jeg er dog ikke så stærk i læbestift, så jeg nøjes med at følge Maybelline’s guidelines her.

Læs også: Spar tid foran spejlet når du er på ferie » mit bedste (beauty) tip til ferien

Nu en lille guide til brug af denne fine Maybelline Color Drama Lip Palette, som jeg har brugt de seneste par uger. Røde læber har ikke altid været my thing men jeg er begyndt at bruge det mere og mere, når jeg har et simpelt sæt tøj på. Trin 1. Begynd med at bruge primeren. Den fugter læberne en smule og får læbefarven til at sidde længere.

Trin 2. Læg en mørkere farve (se line farverne på billede 1) langs læbekanten med applikatoren, som følger med. Til dette, skal du bruge den lille, præcise børste.

Læs også: ”Jeg har prøvet alt… og det her er altså den bedste selvbruner på markedet”

Trin 3. Fyld i med valgfri farve blandt color farverne og sørg for at blende farverne godt sammen, så der ikke er en skarp kant mellem de to farver. Til dette, skal du bruge den større børste, som nemmere at blande med.

Trin 4. Brug fingrene til at komme en smule highlighter i midten af læberne. Det skal blot duppes på og en en lille smule er nok, men det har en stor, STOR effekt!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.