Sund snack: ovnbagte kikærter

Ovnbagte_kikærterOvnbagte_kikærter_2Ovnbagte_kikærter_3

Det her er min nyeste craving og heldigvis er den ualmindeligt nem (og meget billig) at bikse sammen. Første gang jeg lavede de her, blev jeg meget overrasket over hvor meget smag man kan få ned i de små kikærter. De er perfekte som en lille snack eller som topping på salat. Se med nedenfor:

Du skal bruge:
1 dåsekikærter (som disse)
1 spsk. olivenolie
1 tsk. krydderier til at krydre kikærterne med.
Jeg brugte cajun mix til at krydre dem (som denne)

Ovnbagte_kikærter_4Ovnbagte_kikærter_5
Dræn kikærterne i en si og kom dem på et stykke køkkenrulle. Gnub dem godt af, så de er helt tørre. Kom kikærterne på en bageplade og kom olivenolie, samt de valgte krydderier på. Bland det hele godt sammen og kom herefter bagepladen i ovnen. De skal have mellem 35-40 minutter ved 180 grader.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.